Over Garage Hardeman

In 1928 startte Hardeman een garage aan de Snelliusstraat in de Haagse wijk Duinoord. Twee jaar na de oprichting werd het bedrijf lid van de BOVAG, waarmee Garage Hardeman het op één na oudste lid is. Inmiddels heeft de vierde generatie van de familie Hardeman de leiding in het bedrijf.

Het team van Garage HardemanVakkennis en uitstekende service vormen de solide basis van het bedrijf. Het kleine team heeft voortdurende aandacht voor het instandhouden van het vertrouwen van haar klanten. Wederzijdse waardering en trouw zijn belangrijke kenmerken in de vaak jarenlange relatie. Een persoonlijk contact met oog voor de individuele klant: dat is wat u kunt verwachten van Garage Hardeman.

Garage Hardeman is Volvo‐specialist. Het bedrijf beschikt over alle gereedschappen en uitleesapparatuur die benodigd zijn voor het onderhoud aan alle typen van Volvo. Uiteraard worden ook auto's van andere merken in onderhoud genomen.

Vanwege de ligging heeft Garage Hardeman geen mogelijkheid om occasions op voorraad te nemen. Indien gewenst kan Garage Hardeman van dienst zijn bij het zoeken van een auto. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Garage Hardeman is aangesloten bij de afdeling ABA van de BOVAG.

Garage Hardeman
Snelliusstraat 6
2517 RJ Den Haag
Telefoon 070 345 08 61
info@garagehardeman.com

bovag/aba