Vakkundig onderhoud van uw auto

Het periodiek laten uitvoeren van onderhoud is een belangrijke basis voor het voorkomen van problemen met uw auto. Garage Hardeman heeft daarvoor een totaal‐concept: wij verzorgen het complete onderhoud van uw auto en zijn tevens gecertificeerd voor het uitvoeren van de jaarlijkse APK‐keuring.

Werkplaats Garage HardemanGarage Hardeman voert het onderhoud aan uw auto uit aan de hand van de gestandaardiseerde BOVAG‐onderhoudscheck. Dit houdt in dat bij een onderhoudsbeurt wordt vastgelegd welke onderdelen zijn gecontroleerd. De onderhoudscheck bestaat uit een groot aantal controlepunten die de monteurs nalopen op het gebied van veiligheid, wegligging, banden, techniek, comfort, exterieur en milieu. Op deze controlelijst wordt afgevinkt of een gecontroleerd onderdeel goed, matig of slecht is. Ook wordt aangegeven welke onderdelen slijtage vertonen en op termijn zullen moeten worden vervangen. Met deze reparatieadviezen wordt het voor de autobezitter inzichtelijk welke controles zijn uitgevoerd en wat de conditie van het voertuig is.

Garage Hardeman heeft de mogelijk om u tijdens de onderhoudsbeurt gratis een vervangende auto ter beschikking te stellen. Voor het maken van een afspraak: neem contact met ons op! Garage Hardeman is aangesloten bij de afdeling ABA van de BOVAG.

Garage Hardeman
Snelliusstraat 6
2517 RJ Den Haag
Telefoon 070 345 08 61
info@garagehardeman.com

bovag/aba